Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Ο ΝΕΣΤΩΡ» ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Ο ΝΕΣΤΩΡ»
ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2014 η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Ημέρας της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ» , κα Σία Νατσιοπούλου, επισκέφτηκε το χώρο των Δομών Περιστερίου.
Αφορμή της επίσκεψης της ήταν η προσφορά φαρμάκων προς το Κοινωνικό Φαρμακείο. Στελέχη της Τράπεζας Χρόνου και του Κοινωνικού Φαρμακείου ενημέρωσαν την κα Νατσιοπούλου για το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και την ξενάγησαν στα γραφεία των Δομών. Η ίδια, με τη σειρά της, μας πληροφόρησε για τις υπηρεσίες της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας.
Η Ψυχογηριατρική Εταιρεία απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από τη νόσο του Alzheimer ή από κάποια άλλη μορφή άνοιας, όπως επίσης στους φροντιστές και στις οικογένειες τους. Σκοπός της είναι η έγκαιρη διάγνωση, η θεραπεία, η στήριξη της οικογένειας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ασθενή και των φροντιστών του.
Ευχαριστούμε την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» για την προσφορά της και για την πρόσκληση της κας Νατσιοπούλου να επισκεφτούμε τα γραφεία της Εταιρείας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» μπορείτε να βρείτε στα τηλ. 210 8235050 -606-620 ή στη διεύθυνση Ιωάννου Δροσοπούλου 22, στην Κυψέλη.
Οι Δομές Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργούν στα πλαίσια του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».



Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλέφωνο 210-577.1176 και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.domesperisteri.gr .