Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ
ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από συλλογική προσπάθεια όλων των εργαζομένων του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου προχωρήσαμε στην παραγωγή ραδιοφωνικού ενημερωτικού Σπότ για τους κατοίκους του Δήμου Περιστερίου.
Από σήμερα θα βρίσκεται στον Αέρα ραδιοφωνικών σταθμών της Αττικής ενημερώνοντας για το τι προσφέρει σε υπηρεσίες το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου αλλά ταυτόχρονα καλεί όλες και όλους να εμπλακούν δυναμικά σε αυτήν την προσπάθεια είτε ως χορηγοί είτε ως Εθελοντές. Ακούστε το από την ιστοσελίδα των Δομών www.domesperisteri.gr
Σας καλούμε να διαδώσετε το μήνυμα παντού.

Το Γραφείο Διαμεσολάβησης Περιστερίου λειτουργεί  στα πλαίσια του Εθνικού Δικτυού Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». 
Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr )